Uke 45

Champions league og Premier League 

Juventus – Manchester United: 
Storkamp i Torino når den gamle dame og tidligere stormakt United barker sammen i et realt toppoppgjør i gruppe H. Juventus vil med seier sikre tabelltopp mens United vil være sikret videre avansement. United har starter serien svakt og ligger på en 7.plass i Premier League mens Juventus troner alene på topp i Italia. Juventus seier til 1.75 i odds er et godt spill mot et lag som har i vane og dra i land viktige seiere.

Napoli – PSG: 
PSG har vunnet 10 av 10 i hjemlig liga og får hvilt viktige spillere mot midtuken. Napoli har hat en verre start på serien men ligger meget godt an i gruppe C. Italienere er kjent for å spille på resultat og vil se seg godt fornøyde med uavgjort her.  PSG trenger en seier, men drømmen om videre spill i Champions League lever videre med 1 poeng i Italia. Uavgjort til 2.20 er et spill vi anbefaler.

Crystal Palace – Tottenham:
Topp mot bunn. Kynisme mot lekent offensivt spill. Rammene er satt for en intens London oppgjør på Selhurst Park. Crystal Palace ligger så vidt over streken mens Tottenham lukter på medaljeplass. Crystal Palace har sluppet inn lite mål og Tottenham har historisk slitt med å score mål på denne arenaen. Lav odds på Tottenham seier, derfor vil vi anbefale et spill på under 1.5 mål i løpet av kampen. Dette gir 2.55 i odds. 

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *