Uke 46 & 47

Nations League 

Tyskland – Nederland: Tyskland har fortsatte sin dårlige form etter VM og har allerede før kampen mot Nederland rykket ned til League B. Nederland kan med Uavgjort kan komme til finalespillet. Begge lag har gjennomgått et stort generasjonsskifte og dette er en kamp for fremtiden for begge nasjoner. Vi ser for oss at de tidligere stormaktene komme til å nøytralisere hverandre med Nederland som bunnsolide defensivt med Van Dijk i sjefsrollen, mens Tyskland med Sane, Werner og Gnabry i de tre rollene på topp.
Vi anbefaler et spill til 3,25 på U som vil gi Nederland gruppeseier.

England – Kroatia: England er revansjelystne etter VM-semifinale tapet mot Kroatia og hadde en overbevisende seier mot Spania tidligere i gruppespillet. Kroatia hadde en mist like imponerende seier mot spanjolene og har opprettholdt den gode formen siden VM. Begge har en mulighet for å gå videre til sluttspillet. Med 2.20 i odds på hjemmeseier til England foran et optimistisk Wembley er det for gode tall til å ikke tippe på.

Sveits – Belgia: Sveits har i utgangspunktet lite som taler i deres favør, men en Shaqiri i god form kan avgjøre mye på egenhånd. Men der Sveits har Shaqiri har Belgia en Hazard som ikke har vært i bedre form siden 2014 sesongen. Med 10 andre verdensklasse spillere hos Belgia og 3.30 i odds på borteseier ser vi ikke noe annet enn å gå for dette spillet.

Samlet odds; 21.85.

Lykke til med Bettingen.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *