Uke 48

Champions League matchday #5 

PSG – Liverpool: Neymar og Mbappe tilbake fra skade, begge to fikk hvilt i midtuken. Liverpool fortsetter sin ubeseirede kamprekke med en overbevisende 3-0 bort mot Watford. Mane er meldt klar for kamp etter sykdom. Uavgjort med 3.55 i odds er gode tall for en kamp som betyr mye i gruppe C. Liverpool lever godt med uavgjort og PSG har fortsatt muligheter for videre avansement, mens et tap vil bety Europa League til våren.

Tottenham – Inter:  Tottenham kommer fra en overbevisende hjemmeseier mot Chelsea, men har ikke fått det til å stemme i Champions League denne sesongen. Inter har vært en frisk overaskelse så langt i turneringen og med seier vil de være videre fra gruppespillet. Uavgjort kan Inter leve godt med da de har PSV i siste runde hjemme på San Siro.
Spurs med 5 seiere på de siste 5 kampene og Icardi med sitt første mål for Argentina i karrieren under landslagspausen lover dette godt for en interessant kamp. Italienerne har alltid vært gode til å spille på resultat og et bet på U til 3,65 i odds er et godt spill.

PSV – Barcelona: Barcelona kommer fra et sterkt borteresultat mot Atletico Madrid hvor Dembele reddet poeng mot slutten av matchen. PSV har imponert tidligere i turneringen og har leverte sterke resultater mot Inter og Spurs. 1,38 på Barcelona seier er et spill som gir overraskende mye avkastning i forhold til motstander.

Samlet odds; 17,88

Lykke til med bettingen!

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *